Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

καλή σχολική χρονιά !!!


"Παιδική συναυλία", Γ. Ιακωβίδης (1900)
Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι εύχομαι σε όλες και όλους σας μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά. 

Μια νέα χρονιά που πρέπει να φέρει το σχολείο στην πρωτοπορία της ελληνικής κοινωνίας, όπως και σε άλλες ανάλογες ιστορικές συγκυρίες, όπου οι όποιες δυσκολίες αναδεικνύουν και αναβαθμίζουν το ρόλο του. Οι συνεχείς και ειλικρινείς προσπάθειές σας στο σημαντικό έργο που επιτελείτε μπορούν να συνεισφέρουν στο ευρύτερο παιδαγωγικό και διδακτικό όραμα το οποίο από κοινού μπορούμε να αναδείξουμε.



Στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων που ξεκινούν με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και θα κλιμακωθούν σε όλη τη διάρκεια, θα πραγματοποιηθούν ενδοσχολικές επιμορφωτικές συναντήσεις με κύριο θέμα την αποτελεσματική και λειτουργική διαδικασία προγραμματισμού του εκπαιδευτικού έργου.
Η επιλογή της συγκεκριμένης διαδικασίας προκρίνεται ως πιο πρόσφορη για την ανάπτυξη γόνιμου και εποικοδομητικού διαλόγου για τις ανάγκες και τις προτεραιότητες κάθε σχολικής μονάδας. Η αμεσότερη επικοινωνία σε επίπεδο σχολικής μονάδας αποτελεί προτεραιότητα, όπως αναδείχτηκε κατά τις συναντήσεις μας όλη την προηγούμενη σχολική χρονιά, καθώς με τον τρόπο αυτό αναδεικνύονται οι δυνατότητες και οι ανάγκες κάθε σχολείου στην προοπτική διαμόρφωσης κοινότητας στοχασμού και δράσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.