Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

καλή σχολική χρονιά !!!


"παιδικό  σχέδιο"
Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι εύχομαι σε όλες και όλους μια Καλή και Δημιουργική Σχολική Χρονιά !!!
H νέα σχολική χρονιά θα φέρει και πάλι το σχολείο στην πρωτοπορία της ελληνικής κοινωνίας, όπως και σε άλλες ανάλογες ιστορικές συγκυρίες, όπου οι όποιες δυσκολίες αναδεικνύουν και αναβαθμίζουν το ρόλο του. 
Οι συνεχείς και ειλικρινείς προσπάθειές σας στο σημαντικό έργο που επιτελείτε συνεισφέρουν πολύτιμα στο ευρύτερο παιδαγωγικό και διδακτικό όραμα το οποίο από κοινού μπορούμε να αναδείξουμε.

Αλφαβητάριο, "Τα καλά παιδιά"
Στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων, που ξεκινούν με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και θα κλιμακωθούν σε όλη τη διάρκεια, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, θα πραγματοποιηθούν ενδοσχολικές επιμορφωτικές συναντήσεις με θέμα την αποτελεσματική και λειτουργική διαδικασία προγραμματισμού του εκπαιδευτικού έργου σε επίπεδο σχολείου, διαδικασία η οποία προκρίνεται πιο πρόσφορη για την ανάπτυξη γόνιμου και εποικοδομητικού διαλόγου για τις ανάγκες και τις προτεραιότητες κάθε σχολικής μονάδας. 
Η επικοινωνία σε επίπεδο σχολικής μονάδας αποτελεί προτεραιότητα, καθώς έτσι αναδεικνύονται οι δυνατότητες και οι ανάγκες κάθε σχολείου στην προοπτική διαμόρφωσης κοινότητας στοχασμού και δράσης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.